Hellettä on taivasteltu jo useammassa blogissa joten ei siitä sen enempää. Paitsi että se alkoi torstaina ja tuskaisuus kuumuuteen perjantaina.

Blogipostauksista voisi päätellä ettei täällä nykyään paljonkaan neulota. Se ei pidä paikkansa mutta kun työn alla on ollut ihan perussukkaa niin ei siitä kovin paljon postauksia revitellä. Opettelin huolella yhden kunnon mallin kärjestä aloitettavasta ja kantapäästäkin hyvin istuvasta mallista ja se näyttää vaatineen useamman parin neulomisen. Neljännet sukat taitavat olla nyt puikoilla.  Wendy D. Johnsonin Gusset Heel Basic Socks kirjasta Socks from the toe up. Ihan siis perussukka mutta toisin kuin useimmat kärjestä aloitetut, nämä eivät kiristä kantapäästä. Opettelin myös Russian bind off -tekniikan joten nyt ei purista sukan suustakaan.

Tälle on kyllä jo parikin;

 

2,25 puikot
Koko 41-42

Pikkuhiljaa pitäisi työn alle saada ihanainen Hyrna Herbogar. Hankin jo joku aika sitten Menitasta Grignascon Merinosilk -lankaa mutta jäin näin jälkeenpäin arpomaan vielä tuota väriä....

 

....ja tilasin tänään Tapion kaupasta samaa valkoisena. Minulla on niin elävänä mielessä Helenan tekemä upea Hyrna vaikka valkoinen ei kalpeaa ihoani vasten näytä kyllä ollenkaan hyvältä. Kai.

 

Muutama heräteostos on tullut hankittua myös ...

...mutta eihän pahasti kuitenkaan ?

Ensi viikon teemana olisi miettiä sopiva matkakäsityö viikonlopun reissulle. Ehdotuksia otetaan vastaan !