Tytölle oli jäänyt auttamattoman pieneksi aikoja sitten tekemäni palmikkokynsikkäät. Neidiltä tilaus uusiin tuli hyvissä ajoin mutta en ihan ehtinyt tehdä näitä valmiiksi kuin vasta syyskuun lopussa. Kerrankin langat ihan omista varastoista eikä ensiksi rynnätty lankakauppaan....

 

Raitakämmekkäät - malli oma

Panda -villabambulanka (Kauhavan Kangas-Aitta)

4 mm puikot

23.8-25.9.2010

Lanka oli kiva neuloa ja bambu antoi sille kauniin kiillon. En tiedä vain miten käytössä menettää ryhtinsä.

 

Tennarisukka by Taina Anttila

On Linie - Supersocke Silk

2,5 mm puikot

24.8-6.10.2010

Näistä piti tulla itselle sopivat Crocs-sukat mutta toisin kävi. Jalkani on turhan rintava tähän malliin, joten tyttö sai näistä sukat. Tykkään tuosta mallin yksinkertaisuudesta, joten täytynee ensi keväänä kokeilla itselle kesäsukiksi muutamalla silmukalla leveämpää sukkaa. Ja ehkä varsikin saisi minulle olla hiukan korkeampi.

Keskeneräisiä neulomuksia on vielä jotain mutta tekisi mieli aloittaa uutta. More Stripes -slipari on odottanut Ravelryn jonossani jo yli vuoden. Pitäisi vain löytää joku kiva, ei tasaisesti raidoittuva lanka, josta liivi neuloa. Erilaisia sukkamalleja jonossani on miltei kymmeniä mutta ehkä otan työn alle jonkun telkkarineulottavan mallin. Paraphernalia ja Galner nyt päällimmäisenä mielessä. Jotain uutta, kivaa huiviakin tekisi mieli mutta en osaa päättää olisiko se viimeinkin pitsinen  Hyrna, simppeli Coquille vaiko kenties  jotain siltä väliltä eli Ishbel. Tosin työn alla oleva Travelling woman on hiukan saman tyylinen kuin tuo viimeinen malli. Oih ja voih. Niin paljon ihania malleja mutta niin vähän aikaa.

 

Tänä vuonna en jaksa lähteä Tampereen käsityömessuille, joten on pakko tyytyä näihin paikallisiin. Jotenkin esilleasettajalista ei synnytä hurraa -huutoja (Onneksi messuseura on sitäkin parempaa !! ;-)). Aika perushuttua näyttää olevan tarjolla. Plussaa siitä että Wetterhof on päättänyt taas tulla. Muita kivoja puoteja, joissa ajattelin pistäytyä on ainakin Määkylän Puoti, Vanhalan lammaspuoti, Tilkkusatu ja Erilaiset Enkelit.

 

Kävin tänään kaupungilla sopimassa pienehköstä verhoilutyöstä. Edeltävä asiakas nouti ruokapöydälle tarkoitetun pöytäliinansa ompelusta (reunat taitettu ja ommeltu, kulmat jiirissä). En ollut uskoa korviani kun kuulin veloitettavan summan; 15 €. Siis VIISITOISTA EUROA !! Arvuuttelin miehelläni kotona paljonko hän olettaisi sellaisesta työstä veloitettavan. Hänen arvauksensa oli 60 €, omani olisi ollut 30 €. Ihmetellessäni edullista hintaa, naurahti yrittäjä että osa piti tuota 15 euroakin liian kalliina..... Joopa joo.