Hassutuksen aikana en ehtinyt kuvailla töiden etenemistä mutta tempauksen jälkeen nappasin kuvat kaikista. Tässä ensimmäinen rykäys;

 

 

Kahvitaulut eivät hirveitä edistyneet ensimmäisinä pistelypäivinään. Aloitin Cappuccinosta (oik. ylh.) Frappuccinon (iso kuva) kautta Latteen (vas. alh.).  Motivaatio CC:n silkkilankaan oli aikasta alhainen Laten kohdalla ja se myös näkyy pistojen määrässä. Tämä täytyy kuitenkin saada valmiiksi ennen kuin meidän keittiöremontti eli otetaan helmikuun projektiksi. Sellainen projekti-, ei prosessityö (=pääasia lopputulos).

 

 

 

Tässä on Maatuska-työn alku. Tykkäsin pistellä tuolle Tuulian värjäämälle kankaalle ja  käyttämäni langan sininen sävy on kaunis. En pidä juurikaan keltaisesta mutta tässä se ajaa asiansa. Jospa tämän ottaisi työn alle paremmin maaliskuussa. Tätä on kiva pistellä ja saada viimeisteltyä pussukaksi. Siis selkeästi sekä projekti- että prosessityö.

 

 

 

Puutarha-työ kuuluu samaan kastiin edellisen kanssa. Tosin minulla ei ole aavistustakaan miten tulen tämän viimeistelemään. Täytyy ottaa kuva paremmassa valossa niin näette kuinka kauniita noiden lankojen sävyt ovat. Käytän työssä vain kahta lankaa; Atalien Eucalyptus ja WDW:n Molasses. Tätä työtä jatketaan kesäkuussa koska olemme pari viikkoa reissun päällä ja tarvikkeineen se mahtuu pieneen projektipussukkaan käsilaukkuun.