17 neuletta ja 19 ristipistotyötä. Ei nyt kuitenkaan aivan onneton saldo. Alkuvuodesta tuli tikutettua ah niin tylsiä mutta tuiki tarpeellisia perussukkia, tosin ymppäsin siihen uuden tekniikan opettelen. Eka kärjestä aloitettu sukkamalli, jota on kiva neuloa ja joka passaa mun jalkaan. Wendyn mallit ovat muutkin mielestäni kivoja.

 

Valmiiden ristipistotöiden määrää nosti Oupsin PP-kierros, jossa pisteltiin pieniä malleja eri kankaille. Pitkin vuotta julkaisin pistelemieni mallien kuvia mutta se työ, joka minulle päätyi, taitaa olla julkaisematta.

 

 

 

Haaveissa olisi että vuoden 2011 aikana saisin tähän työhön pisteltyä itsekin muutaman lumiukon ja viimeisteltyä sen meidän makuuhuoneeseen tyynyksi.

 

Ompeluinto on löytynyt myös loppuvuodesta jostain ompeluhuoneen peräsyövereistä. Liukuhihnalta on valmistunut Hipun mainiolla kaavalla ensin pieniä pussukoita ja sitten kaavaa hieman muokkattuani, hiukan suurempia pussukoita. Erityisen ylpeä olen tyttärestä 11v. sillä myös hän on suvereenisti ommellut joululahjoiksi pussukoita (mm. alla oleva sininen). Tilkkulaatikossa siis on alkanut uusi elämä.

 

 

 

 

 

 

Listasin hiukan suunnitelmia vuodelle 2011

  • hyväntekeväisyysneuleita Venla-Apu Ry:n kummiperheelle
  • RPH -töiden saattaminen loppuun 
  • ystävien muistaminen käsityölahjoilla (ilman stressiä)
  • vaihdoton vuosi (tämä tekee varmasti tosi tiukkaa!!)
  • ufoutuneiden ristipistotöiden tekeminen eteenpäin - vähint. yksi valmiiksi asti
  • älä osta mitään turhaan (eritoten käsityötarvikkeita)