Coeur bébé fille - Isabelle Haccourt-Vautier

Si la Mer m´était comptée

Koko 126*84 pistoa

Langat DMC

Kangas Zweigartin 32ct lugana, väri valkoinen

 

Lennun ja Annen yllytyksestä aloitin tänään 16. mallin samaan RPH-tempaukseen. Puolustukseksi sanottakoon että tämä on pisteltävä joka tapauksessa ennen heinäkuun alkua ja viimeistelysuunnitelmakin on tiedossa. Eli virallisesti en ole maaninen aloittaja, enhän ? ;-)

 

Omista varastoista löytyi myös tähän kaikki. Vähän jäin miettimään tuota puhtaan valkoista kangasta mutta tällä nyt mennään. Viimeistelen tämän lasten heinäkuussa syntyvälle serkulle sängynpeitoksi/makuualustaksi, joten voin muilla kankailla elävöittää ja pehmentää kovaa valkoista. Langan väriksi valitsin ruskean sävyä 3790 ja ajattelin pistellä sillä tuon nallen. Todennäköisesti valitsen hiukan vaaleamman ruskean sävyn tuohon kukkaköynnökseen eli teen sävyt päinvastoin kuin mallissa. Voipi olla että joudun hankkimaan tuollaisen DMC:n värikartan tai sitten änkeän itseni kylään sellaista tutkimaan. Violariumissa on muistaakseni myynnissä värikartta lankanäytteineen. Se olisi kätevä apuväline jos vaihtaa mallissa suositeltuja värejä.

 

DMC:n sivuilla surffaillessa tuli taas vastaan tämä (pdf) aivan lyömätön apuväline DMC:n muliinilankojen varastonhallintaan. Aloittaessa uutta työtä voi vain vilkaista tuota taulukkoa niin näkee sen omistaako kaikki mallissa käytettävät langat. Itsellä käytössä ollut systeemi jo vuosien ajan.

 

Kiitän ja kumarran tempauksen ristipistoilijoiden puolelle tuoneelle Minnalle. Toisaalta on hyvä että tämä loppuu sillä huusholli ja muut harrastukset ovat olleet suhteellisen retuperällä kun olen notkunut tässä netin ääressä ihastellen teidän muiden aloituksia ja ihania malleja. Oma kooste on vielä tekemättä ja se jääkin ensi viikkoon.

 

Kivaa on ollut ja ensi vuonna taas!