Jardin Turquoise et Chocolat - Tralala

Koko 71*167 pistoa

Langat  Atalie Eucalyptus, Weeks Dye Works Molasses

Kangas Knitlob´s Lair hand dyed 32 ct pellava, väri harmaanvalkoinen

 

Kuvan lähde: http://brod76.canalblog.com

 Tralalan blogi   

 

Minusta Tralala (suunnittelija Corinne Rigaudeau) on Euroopan vastine Little House Needleworksille (Diane Williamsille). Tai toisin päin. Malleissa on jotain samanlaista mutkatonta naiviutta.

 

Toisinaan suunnittelijoiden omat kuvat malleista ovat tosi huonoja. Tässä juurikin esimerkki. Vaikka vain toinen langoista on suosituksen mukainen, on työ aivan eri näköinen oikeasti.

 

Tämän työn myötä pistelyinto palasi. Ihana malli ja aivan ihanat langat. Käytän tässä Atalien peruslankaa värissä Eucalyptus ja Weeks Dye Worksin peruslankaa värissä Molasses. Minulla on nyt pisteltynä ylin aakkosrivi kehystettynä ylä- ja alapuolella "pylpyrä"rivillä. Hiukan mietin onko Molasses liian tumma väriltään Eucalyptuksen kaveriksi mutta päätin kuitenkin näillä jatkaa.

 

Käytän pari viikkoisen hassutuksen aikana monia eri lankoja. Malleissa käytetään DMC:n muliinilankojen lisäksi Weeks Dye Worksin, Atalien, Crescent Coloursin sekä Carrie´s Creationin muliinilankoja sekä Crescent Coloursin silkkejä. Oivallinen tilaisuus siis verrata pisteltävyyttä ja lopputulosta. Voisi melkein ottaa heti tammikuun lopussa työn alle joku Atalien silkkilangalla tehtävä työ niin voisi vertailla näitä käytetyimpiä  lankoja keskenään. Taitaa vielä joku Valdanin lankakin varastosta löytyä.