Sain noita-työn valmiiksi muutama päivä ennen kuun vaihdetta, joten päätin nämä päivät "varastaa" Christmas -työlle. Senhän aloitin joulun pyhinä mutta pistely keskeytyi RPH-tempauksen vuoksi. Minä niin tykkään noista väreistä, erityisesti tuosta Knitlob´s Lairin värjäämästä iki-ihanasta pellavasta, jolle työtä pistelen. Osa vihreän sävyistä näyttää yksistään aika räikeän kirkkailta mutta mielestäni kokonaisuus on harmoninen.

 

 

 

 

Helmikuun ensimmäisenä päivänä otin sitten kiltisti käteeni LHN:n kahvitaulut. Työ on edennyt suht kivasti ja viikonloppuna napatun kuvan jälkeen olen saanut myös Frappuccinon valmiiksi. Tosin puran varmaan sen lautasen ja vaahdon sillä ne sulautuvat liikaa taustakankaaseen. Joku käsinvärjätty valkoinen voisi toimia paremmin. Näin jälkeenpäin ajateltuna tuo Christmas-työn kangas olisi sopinut myös tähän työhön.

 

 

 

Jätän kehysten lisäksi pois myös kukkaset/hedelmät/mitkä lie noista kuppien yläosista. Tykkään tälläisestä yksinkertaisemmasta. 

Nyt täytyy hosua nukkumaan sillä lähden aamuvarhaisella kuskaamaan joitain onnellisia Pariisin koneelle ja käsityömessuille sinne.