Alkuvuoden postaustahti on hiipunut helmi-maaliskuussa mitättömäksi monestakin syystä. Tahti ei tästä varmaan juurikaan parane, kiitos muun aktiviteetin. Käsitöitä on kuitenkin onneksi tullut koko ajan tehtyä.

 

Muutama päivä ennen kuun vaihtumista sain valmiiksi LHN:n kahvitaulu -sarjan. Jälkiviisaana voisin todeta että ehkä olisi ollut parempi vaihtoehto pohjakankaaksi sellainen vaalean harmaansävyinen käsinvärjätty pellava. Ei sillä etteikö se näinkin kaunis olisi. Jätin reunukset kuvioista pois kokonaan kuten irtokukkaset kuppien yläpuolelta. Frappuccinon vaahdon ja lautasen värit muutin valkoisemmaksi ja suklaahippuset jätin tekemättä (minun käsialalla ne näyttivät roskilta). Vien työn kehystykseen ensi maanantaina ja sen paikka tulee olemaan meidän uuden keittiön seinällä. Tässä olevat kuvat ovat vauhdissa räpsäistyjä ja parempia saatte sitten kehystetystä työstä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Muutaman piston ehdin kuun lopussa tehdä taas Jardin Priven Christmas -työtä.

 

En olisi kyllä uskonut mutta ehkä kevät tekee sen että tätä työtä ei nyt ihan hirveästi nappaa pistellä. Vai johtuuko se kenties JP:n uudesta ihanasta Quakerista.....