Hiukan käsityötahti alkuvuodesta on kärsinyt mutta jotain sentään saatu valmiiksikin asti. Ihan ekaksi vielä kuva Halloween -työstä, joka siis oikeasti meni Sarin peittoon. Ihan pokkana tein sitä yhtenä hassutus-töistä. Sari oli kuulemma vähän ihmetellytkin miten olin innostunut tekemään ko. työtä sillä en ole mikään erityinen Halloween -fani. Tosin tämä malli oli oikeasti niin kiva että voisin pistellä sen uudestaan.

 

 

 

 

Nappasin parit kuvat peitosta juuri ennen Oupsin tapaamista meillä. Hurjan ison työn kokoamisessa teki taas Ritva.

 

 

 

Minullakin odottaisi peitto -projekti kokoamista. Sain tänään valmiiksi lasten tulevan serkun peittoon tulevan nalle -mallin. Ekopuuvillat on jo hankittuna Eurokankaasta ja Tilkkutexistä ajattelin tilata vielä ekovanua. Jospa olisin oikein ahkerana ja kokoaisin peiton jo toukokuussa vaikka vauvan laskettu aika on heinäkuussa.

 

 

 

 

Coeur bébé fille - Isabelle Haccourt-Vautier

Si la Mer m´était comptée

Koko 126*84 pistoa

Langat DMC 3032, 3021  ja 3790

Kangas Zweigartin 32ct lugana, väri valkoinen

 

Tämä työhän oli 16. hassutustyöni. Kovin hyvässä vaiheessa eivät kyseisen projektin työt ole sillä Maatuskat jäivät reunusta vaille valmiiksi maaliskuussa. Toisaalta siihen nähden paljonko minulla roikkuu jo valmiita mutta viimeistelemättömiä töitä varastossa, ovat RPH-työt valmistuneet loppuun saakka hyvin; Noita-akka peittoon ja kahvitaulu. Tosin minun panosta viimeistelyyn ei kummankaan osalta ole juurikaan tarvittu. Muuta kuin kehystysliikkeessä maksamaan itseni kipeäksi.....