Tiedättekös että on jo kesäkuun kolmas päivä ? Tai siis varmaan nejäs kun saan julkaistua tämän postauksen. Aivan uskomatonta miten tämä kevät on mennyt hujauksessa !! Kuka vei huhtikuun ja toukokuun sillä selkeä muistikuva mulla on viimeksi maaliskuusta.....?!? ;-)

 

 

Gorjuss-tyttö on tässä vaiheessa; tukka ja mekko. Nyt se sitten saakin jäädä kesäkuuksi lepäilemään korin pohjalle. Tuli tympäännys. Ja sitä paitsi tytärkään ei varmaan ehtisi viimeistellä työtä ennen kuin syksyllä. Ihmettelen sitä uudestaan heinäkuussa. Tai elokuussa, ehkä.

 

 

Ihan varkain laitoin alulle joku aika sitten Jardin Privén ilmaismallin Arbre du Printemps (olisiko jotain sinnepäin kuin että Kevään puu?). Sain sen jo tiistaina valmiiksikin mutta en ole ehtinyt kuvata sitä valmiina. Yhden muutoksen väreihinkin tein mutta siitä ja kankaasta enemmän sitten kun saan työn silitettyä.

 

 

 


 

 

Toukokuun työ Tralalaan ABC Bienvenue jäi kesken. Aika pahastikin. Mutta ei haittaa sillä tämä on vasta toinen RPH- työ, joka ei valmistunut alkuperäisessä aikataulussa. Ehkäpä jos en olisi ajautunut Gorjuss/Arbre du Printemps -sivuraiteille, olisi se valmistunut ennen kuun loppua. Edelleen tuon mallin kaunein kohta on minusta noi puut.

 

 

Kesäkuussa otin suunnitellusti käsittelyyn myöskin Tralalaan Jardin Turquoise et Chocolat -työn. Tammikuun aikana en edes tajunnut kuinka samantyylisiä tämä ja ABC Bienvenue ovatkaan; talo ja aakkosia. Kukkasia ja ornamentteja. Ja sydämiä. Jotenkin kuitenkin aivan eri tunnelma. Työn tarkemmat speksit löytyy täältä postauksesta ja kuvassa yllä se mitä ehdin tammikuussa työtä tehdä. Parin huonounisen yön jälkeen edistystäkin kuvaan verrattuna on jo tapahtunut.

 

 

Kuvan lähde; http://en.wikipedia.org/wiki/File:Milan_Montage.png

 

Maanantaina käännämme nokan kohti Milanoa ja Lombardiaa. Yleensä olen aina matkoiltani hankkinut jotain kivaa lähitulevaisuuden vaihtoihin mutta nyt löikin vähän tyhjää sillä minulla on edelleen menossa vaihtovapaa -vuosi. Siispä päätin ilahduttaa jotain blogini lukijaa. Arvon onnekkaan muutaman päivän päästä eli arvonta päättyy 9.6.2011 klo 23.59. Mukaan pääsee jättämällä kommentin ja kertomalla yhdellä adjektiivilla minkälaisen tuliaisen Milanosta toivoisi saavansa. Sen verran tiukkana haluan vielä olla että mukaan pääsee vain ne henkilöt, jotka ovat jo aiemminkin blogiini kommentoineet. Siis muuhunkin kuin edelliseen arvontaan. :-)

Yksinkertaista, vai mitä ?!

 

 

Nyt on pakko painua pehkuihin että jaksaa huomenna esikoisen 9-luokan kevätjuhlaan ja körötellä vaunu perässä vielä vajaa 700km sinne paikkakunnalle, jossa viljellään perunaa sekä valmistetaan silliä ja veneitä. 

 

Ciao !