Oupsin perinteinen jouluvaihto tapahtui tänä vuonna 5.12. Minulla oli onni saada lahja Hannalta. En kovin hyvin häntä vielä tunne mutta varsin suloiseksi ihmiseksi häntä kuvailisin. Hannan arki lienee vierähtävän kahden alle kouluikäisen kanssa. Siitä huolimatta hän oli löytänyt aikaa pistellä ja viimeistellä minulle tämä iki-ihanan Lizzie Katen mallin joulutötteröksi. Mukana oli lumiukko -pullonkorkki ja rasia suklaata.

 

Tykkään Lizzie Katen malleista niiden selkeiden ja värien vuoksi. Ja veikeiden hahmojen. Olen tainnut itsekin jonnekin jouluvaihtoon joulupukki-malleja pistellä. Tuollainen tötterö on kiva tapa viimeistellä.  

Omaksi vaihtoparikseni sain Lennun. Hänet olen oupsilaisista tuntenut pisimpään ja oikeastaan hänen kautta löytänyt varsinaisen ristipistomaailman netissä. 

 

Love Tree by Rose Krizan

 70x90 pistoa

kangas: Floba

Lanka: DMC 816

13.11-2.12.2009

Koska malli on pistelty yhden langan yli, jouduin muokkaamaan hiukan mallia. L-kirjaimen kohdalla olevissa linnuissa olisi ollut puolipistoja, joten linnut muuttuivat sydämiksi. Valitsin tarkoituksella rouheaa kangasta ja punosta sillä tiesin Lennun pitävän maanläheisestä sävyistä. Malli oli nopea ja kiva pistellä.