Jostain mielen syövereistä pomppasi muistin pintaan asia, josta olin vahingossa unohtanut polkata. Sain jo viime lokakuussa Tinniinalta tunnustuksen, joka liittyi inspiroivaan blogiin.

Edelleen kaunis kiitos hänelle siitä ja tässä minun kommenttini;

 

1) Jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle

 

 Paitsi että tähän en osaa vastata. Minulla on Readerissä hurjasti käsityöaiheisiä blogeja sekä lisäksi muutama koru- ja leivontablogi. Kaikki inspiroivat jollain tavalla. Ne, jotka eivät, häviävät lukulistalta nopeasti.

 

2) Kerro 3 asiaa, joita rakastat

 

Lapset. Eivät enää ole ihan pieniä mutta kuitenkin aivan mahtavia tyyppejä. Keskenään niin erilaisia. Joskus sitä ihmettelee miten on voinut tuollaisen yli 190 cm miehen alun saada aikaiseksi. Vaikka mä olen niin nuori....;-) Onneksi toinen on vielä "vauva" eli alle 150cm.

 

Matkustaminen Koko ajan suunnitteilla. Huolella. Parasta on itse kootut, inhoan valmismatkoja. En ihan heti keksi miksi haluaisin matkustaa Thaimaaseen....tai Kanarialle. Täytyy olla kaupunki ja erityisplussaa merestä. Tykkään reissussa syödä hyvin ja ihmetellä paikallista elämänmenoa

Tänä vuonna tulee erityisen paljon matkustamista sillä huhtikuussa olimme palkintomatkalla Roomassa, reilun viikon päästä lähdemme Milanoon ja joulukuulle lennot hankittuna jo Muncheniin. Ensi vuodelle mahdollisesti palkintomatkalle Barcelonaan ja oma loma suunnitteilla Lissaboniin. Tai Cadiziin. Tai Baskimaan San Sebastiániin. Jossain välissä kesää ja talvea vedämme vielä auton perässä vessaa ympäri Suomea. Elokuun alussa suunnitteilla mm. Rauma.

 

Käsityöt

Tarvitseeko tätä edes erikseen selittää?!?

 

3) Näytä rakastamasi kuva ja kerro siitä.

 

Kuvassa Casa Batlón kattoa Barcelonasta. 

Sisältä talo on vielä huikeampi mutta omia, 

sisätiloista otettuja kuvia ei saa esitellä netissä.

 

Kuvaa katsellessani saan elävästi mieleeni tuon varhaisen aamun tunnelma talossa, jossa kiersi lisäkseni vain muutama turisti. Auringon paahde ei ollut vielä sietämätön ja alhaalla kaduilla katalonialaiset kiirehtivät töihinsä.

 

Rakastan arkkitehtuuria, erityisesti jugendia, kansallisromantiikkaa, art noveua. 

Jo lapsena minuun teki valtavan vaikutuksen mm. Tampereen tuomiokirkko ja upeat Simbergin freskot.