Oupsin PP jatkaa kiertoaan. Huhtikuussa pistelin Teijan työhön ihanaisen Tralalaan lampaan kera pikkuisen linnun. Aiheena Teijalla oli mieluisin pistelyeläin. Minulla se vaihtelee lampaan, pupun ja lohikäärmeen kanssa, tosin jälkimmäiset ovat yleensä älyttömän kovatöisiä värivaihteluineen. Tähänkin olisin voinut kyllä tehdä vaikka Jennifer Aikman-Smithin lohikäärmeistä  (freebiet) jonkun söpön. Marialla on muuten työn alla todella kaunis lohikäärmetyö, jossa on kolmen eri suunnittelijan lohikäärmeet.

 Ja takaisin satuolennoista PP-työhön;

 

Petit Bergére by Corinne Rigaudeau

40*46 pistoa

23.-30.4.2010

Langat DMC ja Atalie

 Kun PP kierros alkoi tunsin melkein pakokauhua miettiessäni mitä ihmettä pistelisin Virpin työhön. Hänen aiheena on suomalainen metsä. Jostain muistin syvyyksistä löysin jonkun saksalaisen mallin ketusta metsässä, tosin mitään havaintoa missä tämä freebie majailee ei ollut. Marja-Liisan vinkistä löysin Kristinin sivuille. Malli oli muuten hyvä mutta saksalaiset ketut ovat ilmeisesti keltaisia.......ennen kuin tajusin värin outouden, olin pistellyt koko eläimen valmiiksi. Työ meni pariksi viikoksi nurkkaan häpeämään koska inhoan tehdä itse värivaihtoja valmiisiin malleihin. Kuukausi ehti jo vaihtua ennen kuin muistin kaivaa sen takaisin ja pistelin ketun uudestaan mutta eri värillä. Mallissa oli ketun vasemmallakin puolella puu mutta en sitä tähän pistellyt jos Virpi haluaa jollain tavalla yhdistää eri tekijöiden kuvat. Toisella puulla kettu olisi tavallaan suljettu omaan koloonsa.

Kangas on tosi kaunis ja monivärinen. Jännä nähdä miten pisteltävät kuvat tuovat sen eri sävyt paremmin esiin. Ihan oikeaa sävyä en saanut välitettyä kuvan kautta vaan nyt se vaikuttaa liian sinertävältä.

  

Fuchs by Kristen Schmidt/Krissy-Cross

n. 25*45 pistoa

touko-kesäkuu 2010

Langat DMC

 

PP kierros on jo yli puolen välin sillä minulla on enää jäljellä Ullan, Minnan ja Marjan työt. Ullalle pistelen kesäkuun aikana kurpitsaista mutta voipi olla että joudun huutelemaan yhden tai kahden kurpitsa-fanin perään mallia lainaan....

Tässä kuvakavalkaadia jo pistelemistäni PP-osuuksista; 

                            Lennu                                         Virpi                                               Tuula

                                     Teija                                                                              Anne

Pian alkaa jännääminen miltä oma työ näyttää......