Nature´s Beauty - Little House Needleworks

 

Koko 107*135 pistoa

 

Langat DMC

 

KangasR&R Productionin 32 ct pellava, väri flax fields

 

 

Tämä työ on vähän niinkuin sokerina pohjalla. Tosin tällä kertaa valepohjalla*. Ihastuin malliin kun näin Oupsin talo-RR työssä (en muista kenellä) talon ja noita kukkia pisteltyinä. Ne olivat huikean hienot. Onneksi työn keskikohdasta oli helppo laskea talon aloituspistot ja pääsin heti käyntiin kauniilla langalla.

Lisäplussaa malli saa siitä että se on toteutettu kokonaan DMC:n langoilla. Turhan usein viime aikoina ovat uudet LHN-mallit ohjeistettu Crescent Coloursin langoille vähintään osittain.

 

Tähän työhön olen hankkinut jopa ohjeen suosituksessa olevan kankaan. En ole aiemmin R&R Productionin kankaita käyttänyt mutta tämä ei varmasti jää viimeiseksi kerraksi. Pistelytuntuma ainakin alussa on mukava.

 

 

* Lennun luona tiistaina tuli tosiaan luvattua jatkaa vielä yhdellä mallilla RPH -tempausta. Siitä sitten lisää huomenna. Ensi viikon kuluessa ajattelin kirjoitella myös enemmän fiiliksiä kankaista ja langoista mitä viimeisen kahden viikon aikana on tullut käytettyä. Ja tietenkin niistä jatkosuunnitelmista töiden suhteen. Jos oikein olisi ahkerana niin kuvaisi myös töiden etenemistilannetta mutta se on jo aika paljon luvattu. ;-) Tällä hetkellä fiilis on se että kaikki aloitetut valmiiksi tämän vuoden puolella kuten tempauksen henkeen kuuluu. Kun vain ei mene ilmoittautumaan mihinkään vaihtoon....

 

Jännityksellä odotan myös mitä nämä   kaksi   puuhaavat maanantaina.... 

 

 

________________________________________________

Kiitos kivoista kommenteista !

Lumiruusu; vitsit minkä teit ! En ollutkaan hoksannut noita uutuuksia aiemmin. Se uusi quaker on tosi kaunis ja menee hankintaan jonain päivänä. Tykkään myös niistä AMAP:n  uudehkoista sydänmalleista.

Sanna; kiva kuulla että jalomielisesti tarjoat kodin ylimääräisille pussukoille !

Mari; muistelinkin myös sinun vaihtaneen niitä värejä. Sinun syksyruususi ovat todella upeat. Mukava kuulla että noita "analyysejä" on ollut mukava lukea. Itsekin tykkään lukea muiden blogeista fiiliksiä eri langoista, kankaista yms. Pitäisi opetella vielä laittamaan niitä ylös niin se helpottaisi muistamista myöhemminkin.