Sen lisäksi että olen ehkä joku arkipäivä hiipparoinut kotona vielä yöpaidassa puolelta päivin, olen myös irrotellut käsityöostoissa. Puollustukseksi sanottakoon että huhtikuisella Rooman reissulla en ostanut mitään käsitöihin liittyvää ja muutenkin olen ollut aika maltillinen. Tai ainakin näin voisimme sopia, joohan ?

 

Useampi viikko sitten pyörähdimme Merijärvellä Kehräämö Christinassa. Sieltä tarttui mukaan muutama vyyhti Torkkalan tilan 2- ja 3 säikeistä, värjättyä karstalankaa Suomenlampaan villasta sekä  2- ja  3-säikeistä sukkalankaa, joka oli nailonilla vahvistettua Kainuunharmasta Männistön Paulan lampaista Kurusta.

 

 

 

Seuraavalla viikolla piipahdimme Ritvan kanssa Tuulialla. Puoliväkisin sain häneltä ostettua muutamat vyyhdit sukkalankaa. Nyt on vain ongelma löytää Täydellisiä Sukkamalleja, joihin näitä lankoja raaskisi käyttää.

 

 

Viime viikolla pyörähdin päivän reissulla Seinäjoella veroseminaarissa. Tuli ensimmäisen kerran nostalginen ja hyvä fiilis kaupungista sitten sen kun sieltä aikoinaan pois lähdin vuonna - 92. Ennen junan lähtöä ehdin piipahtaa  äkkiseltään Puskantiellä Pohjanmaan Ompelukoneessa tilkkutyökangas-, nappi- ja nauhaostoksilla. Ihastuin ikihyvikseni noihin värikkäisiin muovinappeihin, joihin en ollut törmännyt muualla. Pitsiä ei koskaan ole liikaa ja tuollainen leveä, kudottu sydännauha oli myös uusi tuttavuus. Lisäksi hipelöin aivan ihania ruusu-nauhoja, joita voisi laittaa esim. juhlamekkoon somisteeksi tms. Ihana liike !

 

 

 

Eikä tässä vielä siis kaikki...

Viikonloppuna Oupsin tapaamisessa ja eilen tein Violariumista  hiukan täydennysostoja varastoihin. Lennu oli saanut pidempiä pitsivetoketjuja ja kauniita nauhoja. Atalien langat ovat väriterapiaa parhaimmillaan ja haaveilenkin niiden käytöstä CC:n ja WDW:n lankojen sijaan joissakin töissä. Täytyisihän sitä jo ihan kansantaloudellisestikin suosia eurooppalaista ! ;-)  Varikselle ja harakalle on olemassa jo suunnitelma mutta älkää kysykö milloin on toteutus...

 

Ja juuri muistin etten kuvannut lainkaan AMAPin uusinta hankintaani Quaker et pendentif -mallia enkä Mains & Merveilles -lehteä, jossa oli aivan ihania ristipistoin koristeltuja kasseja.