Ihan ensiksi hirveän paljon kiitoksia kauniista kommenteista, joita olen saanut vaihtoihin tekemistäni töistä ! Erityisen tyytyväinen itsekin olen Marja-Liisalle tekemästäni pussukasta sekä Teijan viimeisestä vaihtolahjasta.

 

Tulen rasittamaan teitä RPH:n aikana jokapäiväisellä päivityksellä sen päivän mallista. Ja kyllä, olen aivan innoissani kuin pikkulikka kun voi aloittaa ihan surutta näin monta työtä peräjälkeen !! Tosin joulun aikana työn alla ollut Jardin Privén Christmas on ollut myös kiva työ mutta nyt se siis joutuu hetkeksi syrjään.

 

 

Kuvan lähde; www.jardinprive.com

 

Laitan tässä joku päivä kuvaa miten se on edistynyt. Teen työtä hiukan tummemmalle käsinvärjätylle pellavalle kuin mallikuvassa. Ensin suunnittelin tekeväni siitä taulun kuten Lennu omastaan mutta muistin että meiltä puuttuu kokonaan joulukortti-tasku/seinävaate eli todennäköisesti ompelen tästä sellaisen. 

 

Kirjoittelen tätä postausta n. klo 17 aikaan enkä vielä ole tehnyt pistoakaan alla olevaan malliin. Tämä päivä on mennyt langon kuskaamiseen kentälle, töissä parin tunnin pyörähdykseen ja tytön kaverin hakuun. Jospa tästä pääsisi pian valloittamaan olohuoneen television miesväen urheilumaratonilta. 

 

Tämän päivän työni siis on;

Un tour dans mon Sac - C Mon Monde

Koko 90*119 pistoa

Langat DMC

Kangas Silkweaver 28ct Cashel linen, väri Sterling Silver

 

 

Kuvan lähde: www.cmonmonde.fr 

C Mon Monden suunnittelijan blogi

 

En ole mikään mieletön Halloween-fani mutta tämä malli on jotenkin tosi hauska. Kait sitä itse on sen verran noita-akka että tästä tykkää ! Viimeistelykin työlle on jo tiedossa ja jonkinlainen deadline olemassa valmistumiselle.

 

C Mon Mondella on useita kivoja malleja, joista yksi toinenkin pääsi minun RPH-listalleni. Ihan sellaista tunnistettavaa tyyliä tämä suunnittelija ei mielestäni ole oikein tavoittanut (kuten esim. Tralala, CCN tai LHN) mutta ehkä se ei ole tarkoituskaan.

 

Olohuone hiljeni eli minä hiippailen teekuppini kanssa sohvan nurkkaan. Viettäkää ihanan laiska vuoden ensimmäinen päivä !