Blogi on ollut aivan onnettoman surkealla päivityksellä loppuvuoden.Olen tehnyt ja saanut Oupsin jouluvaihdon ja saattanut päätökseen Oupsin synttärivaihdosta oman osuuteni. Niinkin "paljon" aikaa taas jäi että vika paketti lähti sitten ihan pikakirjeena Tornioon. Näistä sitten välipäivinä polkkausta enemmän.

 

Olin ollut tänä vuonna aika kiltti sillä sain kaksi aivan ihanaa käsintehtyä joululahjaa. Kaksi supertaitavaa ystävää oli halunnut ilahduttaa jouluani tälläisillä kaunokaisilla;

Projektipussukka on Ritvalta, joka ilahdutti minua koko vuoden Oupsin synttärivaihdon merkeissä. Tykkään tosi paljon noista pitsihiutaleista ja upeasta punaisten sävyjen kirjosta kankaassa, jonka hän on käsin värjännyt.  Ehdottomasti tyylikäs kokonaisuus.

Lumiukko-rasia on Annelta, johon myös olen saanut tutustua Oupsin kautta. Kaunis työ on pistelty yhden langan yli Floballe ja se on kokonaisuudessa huolella tehty työ, kuten Annen työt aina. Tykkään lumiukoista mutta juuri eniten tälläisistä simppeleistä. Rasia oli makeisia täynnä, jotka melkein ehdin syödä itse kaikki yksin ennen kuin muu perhe hoksasi ne. ;-)

Kiitokset molemmille naisille todella paljon, olette rakkaita molemmat ! :-)

Oupsin naisille ostin viime vuonna muistaakseni vesisuodattimia joulukorteiksi ja -lahjoiksi mutta tänä vuonna ilahdutin heitä vuohella.

Itse muistin kämmekkäillä kahta naista, jotka tekevät töitä käsillään.

Toiset unohdin tietenkin kuvata mutta voitte kuvitella tähän kerästä Noro Kureyonia tehdyt  Morning Maine Mitts (pdf)-kämmekkäät.  Ruskeat kuvassa olevat ovat Lepidoptera Mitt-mallilla Onlinen Supersocke 100 langasta 2,75 mm puikoilla tikutetut kämmekkäät. Näihin jaksoin askarrellapaskarrella hiukan perushuttua erilaisemmat lahjakääreet.

Ihanaa Joulun Aikaa ! Syökää paljon suklaata. Ja kinkkua. Ja suklaata. Ja kinkkua.