Tänään on Oulussa ollut uskomatoman kirkas (ja kylmä) päivä. Se on aina niin yllättävää ja uskomatonta miten nopeasti päivä pitenee joulun jälkeen. Talviset (lue jouluiset) valot ulkona alkavat näyttämään hassuilta, joten kävin nykäisemässä virtajohdot irti. Nyt vain odotellaan kinosten sulamista että voisi käydä ottamassa ne kokonaan pois.

 

Ensi viikko on jälleen KUÄK-viikko. Kahvitaulu -sarja on miltei valmis ja on mukava ottaa työn alle enemmän yksivärisempää pistelyä. Tämän verran etenin tammikuun viikolla. Muuten työ on saanut olla ihan rauhassa.

 

 

 

17.1.201113.2.2011


Hurja tavoite olisi saada tuo vaalea kaitale noiden tummansinisten, pisteltyjen alueiden välistä tehtyä. Yritän muistaa ottaa viikon päästä kuvan siitä miten paljon olen saanut tätä eteenpäin. Ritva ihmetteli meillä käydessään työn kokoa, jota ei kuulemma kuvista oikein edes hahmota. Valmiina työn koko tuolle kankaalle tulee olemaan 40 * 46 cm. Tässä vielä (taas) kuva siten kun se on valmis.

 

 Huhhuh, tekemistä vielä on kyllä roimasti....

____________________________________

Kiitokset kivoista kommenteista ! Ne lämmittävät kyllä mieltä ja tekevät bloggaamisesta entistä hauskempaa. Yritän itsekin ryhdistäytyä ja kommentoida enemmän.

 

Virpi; sun pitää ehdottomasti alkaa myös neuloa ! Saatiinhan me Lennukin käännytettyä myös siihen hommaan. ;-)

Helena; kokeilin joskus magic loopilla kahta sukkaa kerrallaan. Ei ole mun juttu. Liian paljon sälää yhtä aikaa kiinni puikoissa. Ja mä tykkään sukkapuikoista. Toe up -sukissakin teen vain sen alun magic loopilla.

Ulla; nahkapalat voisivat ajaa asian. Ehkä. Mä taidan kuitenkin hankkia kotihiihtelyihin kelsitossut. Meidän miesväellä on sellaiset ja tykkäävät niistä kovasti.

Marja; mä pyöritän sukat aina 40 asteen normipesussa. Ainoat, jotka kutistuivat olivat Wetterhoffin Sivillasta tehdyt. Kuinkas ollakaan kun ovat villaa ja silkkiä....

Eila; Lainesukka on kiva malli. :-) Aloitin sen mallin joskus mutta minun kireällä käsialalla tuli liian pieni ja joutui purkuun.

MariJ, hillanen ja enkulin käsityöt; kiitos kovasti. Malli on tosi mieluinen minullekin ja teen varmasti itselleni vielä tuollaiset mutta paksummasta langasta tai suuremmalla silmukkamäärällä.