Oupsin PP on miltei loppusuoralla ja työn alle tällä viikolla otankin viimeisen työn (Marja).  Nämä kaksi edellistä on jäänyt polkkaamatta (pahoitteluni Ullalle ja Minnalle!), joten nyt vähän myöhäisesti kuvat ja jutut.

 

Ullan aihe tuntui ensin vaikealta koska en ole itse kovin syksy-ihminen ristipistoissa enkä juurikaan omista kurpitsa-aiheisia malleja. Olin jo huhuilemassa Oupsin kurpitsa-faneja hätiin mutta törmäsin netin syövereissä The Drawn Threadin kivaan ilmaismalliin. Muokkasin työtä jättämällä muutaman erikoispiston pois. Kuva ei todellakaan tee oikeutta sillä pistely onnistui mielestäni hyvin. Lisäksi oman pistelyni sijoittaminen Ullan kankaaseen onnistui mielestäni kivasti. Toivottavasti myös kankaan omistaja tykkää.

 

Pumpkin keeper by The Drawn Thread

freebie (pdf)

56*56 pistoa

kangas Wicheltin pellava 32 ct, väri Amber

valmis 4.7.2010

 

Minnan työhön vaihdoin kaikki värit alkuperäisestä ohjeesta ja noudattelin Lennun pistelemän kuvan värimaailmaa. Itse malli löytyi DeFa:n ilmaisohjeista, jotka kannattaa ehkä käydä lataamassa omalle koneelle sillä lehteähän ei enää julkaista. Minnan aihe oli ystävät ja ystävyys ja mielestäni tämä kuva esitti hyvin miten Oupsi on tuonut ystävyyttä yhden sun toisen meistä elämään; herkkuja, lahjoja, välittämistä ja enkelimäisiä tekoja. Kuin ruusuilla tanssimista !

Un ange passe by Virginie Goussè (C Mon Monde)

freebie (pdf)

66 * 53 pistoa

16.-24.7.2010