Ihanaa että minulla on pysynyt lukijoita vaikka välillä "hävisin" blogimaailmasta ! Nyt taas on aikaa ja intoa paremmin lukea ja kommentoida myös muitten kirjoituksia. Vaikka pääasiallinen motiivini tämän blogin pitämiseen on päiväkirjan pitäminen tehdyistä käsitöistä (ja ostoksista), on ihanaa että tätä kautta tutustuu uusiin ihmisiin. Erityisen hienoa on että löytää juuri sellaisia ihmisiä, jotka eivät yleensä omaan elämänpiiriin kuulu. :-) Eli hus nyt kaikki ilmoittautumaan Violariumin viikonloppuun Tyrnävällä. Itse ilmoittautumiseni jo laitoin ja isot punakynä -merkinnät kalenteriin että varmasti mukaan pääsen.

 

Tuntuu että "koko Suomi" pistelee Jardin Privén kaunista sampleria Sampler au bouquet ja vielä Belfastin Vintage Country Mochalle. Malli on minustakin tosi kaunis mutta mietin vielä miten sen pistelisin. En ole ihan vakuuttunut haluanko sen kokonaisena mihinkään mutta ehkä se voisi isona tyynynä olla kiva. Tai sitten osina erilaisiksi viimeisteltyinä.....Halusin olla kuitenkin sen verran "erilainen nuori" että hankin pistelykankaaksi Belfastin Vintage Greyn.


 

 

Niin ja eihän Italiasta asti viitsi pelkästään yhtä kangasta tilata, vai mitä ?

 

 Prairie Moonin iki-ihana The Queen of Hearts on ollut jo pitkään Casa Ceninan toivelistallani. Langat tilasin siihen myös samalla mutta tuota kangasta jäin miettimään. Mielestäni ainakin tuossa kuvassa ehdotettu kangas näyttää liian tunkkaiselta. Ehdotuksia kankaasta ?

Prairie Moonilta hauskoja malleja ovat myös Last Tango Dance Contest ja Three Amigas. Viimeistelyt tuollaisille malleille ovat vain hippasen haasteelliset. Jos en sitten ala gootiksi...;-)

 

 

Tytär oli nähnyt Akateemisessa Gorjuss -aiheisiä vihkoja, joten minä (jostain käsittämättömästä syystä) mainitsin että niitä on myös ristipistopakkauksina. Ja nyt kkunteleen sitten mankumista " Milloin se oikein on valmis ?!?!?" Tytär itse lupasi kuitenkin tehdä viimeistelyn eli kuva päätyy joskus sitten laukuksi. En ole vielä aloittanut sillä todennäköisesti vaihdan kankaan värilliseen pellavaan. Jälkikasvu vain on ollut niin kiireinen ettemme ole ehtineet valita sävyä.

JBW:n koira -malli oli heräteostos ja LHN:n Be Merry Belle Pepper pitkällisen kuolauksen tulos. BD:n Wild Lilies on vain alkusoittoa sillä saattaa olla että joku teki joskus tilauksen myös Jenkkeihin viidestä muustakin Blackbird Designsin mallista. Nyt se joku sitten saattaa odottaa niitä tulevaksi....

  

 

 

Mä olen jostain syystä hurahtanut noihin Kokeshi -nukkeihin. En oikein edes tiedä mikä niissä vetoaa. Tykkään kyllä myös muista japanilaistyyppisistä kuvioista, paitsi karpeista.

Alla muutama otos kirjasta jos jotakuta kiinnostaa;

 


 

 

 

 

 

 

Samanlaista lilaa väriä löytyy niin näistä malleista kuin Tralalaan Koskehis -mallista. Tässä postauksessahan löytyy kyseisen mallin kuva. Pitäisikö siis sulatella ajatusta siitä väristä Kokeshi-nukessa.

 

Minä en ole ainoa meidän perheessä joka on vähän tehnyt ostoksia. Tosin tuo ostos liittyy kyllä jonkin verran myös minuun ja olen siitä melkein yhtä innoissani kuin hankinnan tehnyt taho. Vappu menee ohjekirjoja tutkiessa että osaa sitä käyttää. Vaikka sitä kyllä tähän ikään tullessa luulisi osaavan jo käyttää. Sen nimi on Pulu. Arvaatteko mikä se on ?